Translate

marți, 9 februarie 2021

8 februarie -Ziua Râsului și a Stării de bine



8 februarie este Ziua Râsului și a Stării de bine, a sentimentului care te face să radiezi prin toți porii și să trăiești la intensitate maximă fiecare moment.
 

Râsul şi zâmbetele sunt rezultatul interacţiunii cu cineva. Sunt un rezultat minunat şi benefic al socializării. Chiar dacă acea interacţiune e văzută într-un film, auzită într-un banc, citită într-o carte ori remarcată într-o caricatură. Râsul se naşte în cutia toracică, dar îl vedem pe feţele oamenilor. Şi da, râsul poate avea o mie de fețe. Dar oricare ar fi ele, râsul arată fericire.
Râsul şi fericirea merg mână în mână. Ce ne face fericiţi? Diferă de la om la om şi de la generaţia la generaţie. Un copil ne promite că o să descopere secretul fericirii. Lui nu îi e greu pentru că lucruri simple, uşor de întâlnit, îl pot face fericit.
 
Râsul este foarte sănătos, și nu, nu îngrașă! Astăzi este momentul să îți iei zâmbetul la purtător și să îi cucerești pe toți. Motivele pentru a zâmbi și a fi fericit trebuie să găsești zilnic, să te bucuri de lucurile frumoase care ți se întâmplă și să vezi partea bună din fiecare clipă.
 
Sunt nenumărate motive pe care le precizează specialiștii, pentru care trebuie să ai parte de porții copioase de râs.
 
1. Un râs sănătos te poate ajuta la diminuarea presiunii arteriale. Prin urmare, fii mereu vesel și cu zâmbetul pe buze, iar riscul unui atac cardiac se va diminua.
 
2. Stresul va fi de domeniul trecutului, iar buna dispoziție va crește la cote nebănuite. Înconjoară-te de oameni amuzanți și deschiși la job, iar locul de muncă nu ți se va mai părea stresant sau extrem de solicitant.
 
3. Nu doar că te binedispui, dar îți lucrezi și mușchii abdomenului. Râzi cu poftă iar mușchii stomacului se vor întinde și se vor contracta, pentru un abdomen lucrat ca la sală!
 
4. Fericirea se trăiește la cote maxime atunci când râzi, iar inima ta îți va mulțumi. Râsul funcționează ca un exercițiu cardio și e benefic atunci când nu ai prea mult timp pentru sală.
 
5. Trebuie să îți reamintim că râsul eliberează endorfine. Ele sunt direct răspunzătoare pentru starea ta de bine. E simplu, râzi mai mult și vei fi fericit.
 
6. Nu doar starea ta de bine va fi influențată de râs, ci și cea a partenerului. Relația va funcționa mai bine atunci când ambii parteneri sunt fericiți. Râsul te ajută să te relaxezi, să își încarci bateriile și să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat.
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă aveți sugestii referitoare la calendarul zilnic, nu ezitați să lăsați un comentariu prin care să vă exprimați părerile legate de tipul evenimentelor despre care ați dori să citiți pe blog.Mulțumesc!

Ziua adevărului – 7 iulie

Imaginează-ți o lume în care nimeni nu minte, spune ceva înșelător sau face ceva necinstit. Ziua spunerii adevărului își propune să obțin...