Translate

duminică, 6 mai 2018

Prima vineri din mai - Ziua mondială a motociclistelor







Prima vineri din mai, e ziua internationala a motociclistelor, stabilita de cei de la Harley Davidson. Implicit, luna mai este declarata luna motociclistelor.
Chiar daca nu a castigat teren in intreaga lume, femeile din Canada, SUA, Anglia, Olanda, Grecia, Italia, Polonia, Israel, Qatar, Elvetia, Danemarca si in alte zone ale globului se bucura de o atentie deosebita si de kilometri parcursi la ghidonul motocicletelor lor, se specifica pe site-ul clutchandchrome.com. Cu ocazia acestei sarbatori, nu se tine cont de tipul si de marca motocicletelor pilotate, sloganul este “Just Ride”, un fel de “Run, Forest, run” in versiunea motorizata.
Aceasta sarbatoare este recunoscuta de Federatia Internationala de Motociclism si de marii producatori Harley Davidson, Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă aveți sugestii referitoare la calendarul zilnic, nu ezitați să lăsați un comentariu prin care să vă exprimați părerile legate de tipul evenimentelor despre care ați dori să citiți pe blog.Mulțumesc!

Ziua adevărului – 7 iulie

Imaginează-ți o lume în care nimeni nu minte, spune ceva înșelător sau face ceva necinstit. Ziua spunerii adevărului își propune să obțin...